top of page

ZWEMBADEN

BUITEN

ZWEMBAD

Zwemplezier op maat

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we voldoende knowhow in huis om uw zwembadproject perfect te begeleiden. Onze buitenzwembaden worden gebouwd in beton of polypropyleen. Wit u een automatisch rolluik, sfeervolle kleurverlichting, een warmtepomp of warmtewisselaar? Alles is mogelijk! Ook voor de aanleg van de terrassen, technische ruimte, … kan u bij ons terecht. 

BINNEN

ZWEMBAD

Elke dag zwemplezier

Binnenzwembaden worden steeds populairder. Dankzij een eigen binnenhuiszwembad kunt u het hele jaar door van uw investering genieten. Wij helpen graag mee aan het realiseren van uw droom.

ZWEMBAD

RENOVATIE

Levenslang zwemplezier

Uw zwembad heeft zijn beste tijd gehad en u hebt besloten tot een zwembad renovatie over te gaan? Geen probleem! Zwembaden Deconinck komt graag bij u langs om een stappenplan op te stellen voor de renovatie van uw zwembad. Zo zwemt u binnenkort terug in een (ver)nieuw(d) zwembad!

ZWEM

VIJVER

Puur zwemplezier

Een zwemvijver past in elke tuin! Het past zowel in een strak aangelegde tuin als in een landelijke achtertuin. Zijn natuurlijke look is niet te overtreffen. Met een zwemvijver combineert u alle voordelen van een zwembad met de natuurlijke look van een vijver.

bottom of page