WELLNESS

Zalig relaxeren in het water

SPA'S

Wij helpen reeds meer dan 20 jaar mensen hun levenskwaliteit te verhogen dankzij aangepaste jacuzzi’s zodat ze relaxter, energieker en vitaler van het leven genieten. We creëren wellness projecten met een oase van rust, relaxatie en een vleugje luxe.  

Een bad dat bij u past

STOOMBADEN

Uw wellness wordt nog mooier met een prachtig stoombad. Een stoomcabine is een gesloten ruimte waar door behulp van een stoomgenerator lage drukstoom in de cabine wordt gebracht. Omwille van de hoge luchtvochtigheid warmt ons lichaam trager op en is minder onderhevig aan extreme schommelingen.

Uw eigen sauna thuis

SAUNA'S

Bent u op zoek naar een traditionele Finse sauna of wilt u een hypermoderne design sauna? Of wilt u liever een binnensauna, een buitensauna of een infraroodsauna? Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, bij Driesan is het allemaal mogelijk. 

Goed voor uw gezondheid

INFRAROODCABINES

Hoewel de ene warmte de andere warmte niet is, doet warmte een mens goed. Dat heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. Onze infraroodcabines worden vooral gekozen vanwege het verkwikkende en ontspannende effect. Een infraroodcabine reinigt en verzorgt de huid, stimuleert de bloedsomloop, kalmeert de zenuwen, voert afvalstoffen af en versterkt het gestel.

UW WELLNESS SPECIALIST

Kom voor het juiste advies en de ultieme wellness beleving langs in onze showroom in Heule. Wij zorgen voor een installatie met hoge afwerkingsgraad. Ook achteraf staan we steeds klaar voor het nodige onderhoud en met de juiste onderhoudsproducten zodat u zorgeloos kan genieten!

CONTACT:

OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

Driesan - Zwembaden Deconinck
Sint-Katharinastraat 123  
8501 Heule - Kortrijk

GSM: 0477 29 04 00
pieter@driesan.be

  • Facebook - White Circle

Openingsuren in winterperiode (1 oktober t.e.m. 31 maart)
Dinsdag en donderdag van 17u30 tot 19u
Zaterdag op afspraak

Openingsuren in zomerperiode (1 april t.e.m. 30 september)
Dinsdag en donderdag van 17u30 tot 19u
Zaterdag van 10u - 12u en 13u - 15u

Privacybeleid

BTW BE0844.289.978

© 2020 by Commsi